Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada arkadaşlarının kavga ettiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın kavga ettiğini görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kavga ettiğini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşınla kavga ettiğini görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, en yukarılara çıkacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşınla kavga ettiğini görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments