Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mandalina görmek

Rüyada kırmızı mandalina görmek

Rüyada kırmızı mandalina görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı mandalina gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kırmızı mandalina görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında mandalina görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman mandalina görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta mandalina görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirdekli mandalina yemek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada küflü mandalina görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet eder.

Rüyada mandalina toplamak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mandalina suyu içmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments