Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kına duvağı görmek

Rüyada kırmızı kına duvağı görmek

Rüyada kırmızı kına duvağı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, talihinizin artacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kına duvağı gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada kırmızı kına duvağı görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Rüyada kına duvağı görmek sevgi ve hürmet göreceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak takmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesten ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı duvak örtmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvak takmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Rüyamda bir akrabam asker olan oğluma takmam için bana kırmızı duvak veriyor bu başka akrabanın kızı da duvağı elimden aliyo üzerinde gecelik var duvağı başına yüzüne örtüyor