Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına duvağı görmek

Rüyada kına duvağı görmek

Rüyada kına duvağı görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kazancın sürekli artacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kına duvağı gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada kına duvağı görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kına duvağı görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada kendini duvaklı görmek maddi sorumluluklarının artacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada gelin duvağı takmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı duvak görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada siyah duvak takmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada renkli duvak görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvak örtmek iyileşeceğine, toparlanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments