Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı duvak taktığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, ona kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Rüyada duvak taktığını görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kına duvağı görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments