Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi duvak takmak

Rüyada mavi duvak takmak

Rüyada mavi duvak takmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada mavi duvak takmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada mavi duvak takmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada uzun duvak takmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz duvak takmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başa duvak takmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvak takmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek duvak takmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvak takmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments