Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla dolaşmak

Rüyada arkadaşla dolaşmak

Rüyada arkadaşla dolaşmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla dolaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşlarla dolaşmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla dolaşmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kapı dolaşmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak kötü günler yaşayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalet eder.

Rüyada gölde kayıkla dolaşmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada yağmurda dolaşmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırıyla dolaşmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada sahilde dolaşmak attığı her adımı düşüneceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments