Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül topladığını görmek

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek kısmetin bollaşacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül topladığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Rüyada kırmızı gül topladığını görmek güzel işler yapacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gül toplamak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada yerde kırmızı gül görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça kırmızı gül takmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, rakipleri mağlup edeceğine işarettir.

Rüyada eşinden kırmızı gül almak zararlarını telafi edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments