Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül görmek

Rüyada kırmızı gül görmek

Rüyada kırmızı gül görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, rahat bir nefes alacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı kırmızı gül görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasından kırmızı gül almak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül kopardığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yapay kırmızı gül görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gül satmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül görmek işte başarılı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments