Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak

Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak

Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Rüyada bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten kırmızı gül almak siparişlerinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekten kırmızı gül almak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kadına kırmızı gül vermek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı siyah gül görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, bol muhabbette kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve kırmızı gül görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mülkiyetinin de artacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada birinin kırmızı gül verdiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül ekmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments