Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma dağıtmak

Rüyada elma dağıtmak

Rüyada elma dağıtmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sözünde duracağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, bir ömür olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada elma dağıtmak gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada yeşil elma dağıtmak iş hayatında zarar edileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı elma dağıtmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına yorulur.

Rüyada elma dağıtmak kazançtan yana kara geçeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada sebze dağıtmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık dağıtmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin dağıtmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül dağıtmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ayva dağıtmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments