Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek kazancının azalmayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın ilişkiye girdiğini görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada birisiyle ilişkiye girdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, geçim derdinden kurtulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments