Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada birisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada birisiyle ilişkiye girdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bekar ise evleneceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada birisiyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada akrabanın ilişkiye girdiğini görmek karlı işlere gireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin ilişkiye girdiğini görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayanla ilişkiye girdiğini görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, emellere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada köpeklerin ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments