Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla ilişkiye girdiğini görmek sevinç gözyaşları dökmeye, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın ilişkiye girdiğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada anne babanın ilişkiye girdiğini görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments