Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla uyumak

Rüyada arkadaşınla uyumak

Rüyada arkadaşınla uyumak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla uyumak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak iyi bir zanaatkar olunacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının evinde uyumak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla uyuduğunu görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, zor zamanların sona ereceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla uyumak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek masa başı bir işe gireceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla uyumak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla uyumak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, iyi halini yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments