Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek

Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek

Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşla uyumak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla uyuduğunu görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın uyuduğunu görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşla uyumak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla beraber uyumak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına sarılıp uyumak el attığı her işten zararla çıkacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşınla uyumak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının uyuduğunu görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments