Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yün görmek

Rüyada kirli yün görmek

Rüyada kirli yün görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yün gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada kirli yün görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Rüyada kirli yün yıkamak neşeyi ve sağlığı bulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli yün temizlemek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, iyi hissedileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli koyun yünü görmek işlerinin bu sayede açılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, can sıkıcı haberler almaya delalet etmektedir.

Rüyada yünlü eldiven görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret eder.

Rüyada yün yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün şişi görmek işe zorla gidip geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada yün bere görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments