Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün bere görmek

Rüyada yün bere görmek

Rüyada yün bere görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada yün bere gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Rüyada yün bere görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına rivayet eder.

Rüyada bere eldiven görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Rüyada atkı ve bere görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Rüyada pembe bere takmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bere görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada mavi bere görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada gri bere görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada bere taktığını görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, duygularını açığa vuracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments