Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın arkasından koşmak

Rüyada kızın arkasından koşmak

Rüyada kızın arkasından koşmak dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızın arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kızın arkasından koşmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin arkasından koşmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tren arkasından koşmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin arkasından koşmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkasından koşmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine alamet eder.

Rüyada cenazenin arkasından koşmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada arabanın arkasından koşmak fesat kimselerin çıkacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Rüyada kamyon arkasından koşmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments