Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli terlik görmek

Rüyada kirli terlik görmek

Rüyada kirli terlik görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, garanti olacak makama oturacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada kirli terlik gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada kirli terlik görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek terlik giymek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü terlik giymek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada topuklu terlik görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının terliğini giymek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev terlik görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada güzel terlik giymek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü terlik görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments