Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel terlik giymek

Rüyada güzel terlik giymek

Rüyada güzel terlik giymek çok sevilen bir kişi olunacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada güzel terlik giymek gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada güzel terlik giymek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada güzel terlik görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki farklı terlik giymek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada rahat terlik giymek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, maddi zararın büyük olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada başkasının terliğini giydiğini görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski terlik giymek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada süslü terlik giymek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada farklı terlik giymek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments