Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli tava görmek

Rüyada kirli tava görmek

Rüyada kirli tava görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli tava gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada kirli tava görmek nefsine yenileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada tavada pişmiş balık görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tava yakmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, rahat bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada tavada yumurta kırmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tava görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı tava görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavada et görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tava görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, vaaz ve nasihate, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments