Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı tava görmek

Rüyada yağlı tava görmek

Rüyada yağlı tava görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada yağlı tava gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Rüyada tavada yağ eritmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavada kızgın yağ görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada tavada yağ görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yağlı tava görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tencere tava almak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tavada yumurta kırmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tava yıkamak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada tavada patates kızartmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, bilgi ile donanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments