Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tava görmek

Rüyada beyaz tava görmek

Rüyada beyaz tava görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tava gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada beyaz tava görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bakır tava görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tava tencere görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tava görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Rüyada tavada yumurta kırmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kırık tava görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sorumlu tutacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada elinde tava görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tavada kızartma yapmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments