Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirlenmiş perde görmek

Rüyada kirlenmiş perde görmek

Rüyada kirlenmiş perde görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kirlenmiş perde gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada kirli perde görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli perde yıkamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada kirlenmiş perde görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kirli tül perde görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk perde görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil perde görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde aldığını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde süslemek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments