Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı kirli görmek

Rüyada halıyı kirli görmek

Rüyada halıyı kirli görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Rüyada halıyı kirli gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Rüyada kirli halı görmek çok büyük yenilikler yapacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada halının kirli olduğunu görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli halı süpürmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli halı silmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kirli halı yıkamak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kirli halı temizlemek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirlenmiş halı görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada halının kirlendiğini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments