Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halının kirli olduğunu görmek

Rüyada halının kirli olduğunu görmek

Rüyada halının kirli olduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Rüyada halının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Rüyada kirlenmiş halı görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli halı yıkamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada halıyı kirli görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli halı temizlemek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kirli halı süpürmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Rüyada kirli halı silmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada halının kirlendiğini görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kirli halı görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments