Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, dileklerin kabul olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kötü yollara gireceğine işarettir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada kirli gelinlik giymek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalettir.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalettir.

Rüyada başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek bedeninin şifaya kavuşacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments