Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış araba camı görmek

Rüyada kırılmış araba camı görmek

Rüyada kırılmış araba camı görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, yapılan planların alt üst olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Rüyada kırılmış araba camı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada araba camı kırıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış araba camı görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada araba camının kırılmasını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba camı kırılması görmek konfor içinde yaşayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada araba camının kırıldığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada camın kırıldığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Rüyada gözlük camının kırılması görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evinin camının kırıldığını görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, şerefe ve izzete yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments