Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış alyans görmek

Rüyada kırılmış alyans görmek

Rüyada kırılmış alyans görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, dertlerin ve sorunların artacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış alyans gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada alyansın kırıldığını görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine rivayet eder.

Rüyada alyansının kırıldığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, kalabalık günler geçirileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış alyans görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada alyansı kırılmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyansı düşürmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş alyans görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada mor alyans görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments