Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş alyans görmek

Rüyada gümüş alyans görmek

Rüyada gümüş alyans görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, makam ve rızık sağlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, günahkâr olacağına yorulur.

Rüyada gümüş alyans gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüyada gümüş alyans takmak engel tanımayan biri olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans taktığını görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, işinde ustalaşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada gümüş alyans yüzük görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada gümüş alyans görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada alyans yapmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin alyans taktığını görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine alyans takmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments