Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmak üzülmek

Rüyada kırılmak üzülmek

Rüyada kırılmak üzülmek şansının bir ömür yaver gideceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet eder.

Rüyada kırılmak üzülmek gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada kırılmak üzülmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada bir şeye üzülmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, dertlerine derman bulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada korkmak üzülmek şansın yaver gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Rüyada birisi için üzülmek güzel bir döneme girileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalettir.

Rüyada biri için üzülmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada ağlayıp üzülmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada annenin üzüldüğünü görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok hayır duası alacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments