Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hem sevinmek hem üzülmek

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yaptığı işte sivrileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, çirkin sözler işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hemşeri görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işarettir.

Rüyada hemşerisini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet eder.

Rüyada hem gülüp hem ağlamak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Rüyada hem kedi hem köpek görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hem ağlayıp hem gülmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hem siyah hem beyaz görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments