Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık valiz görmek

Rüyada kırık valiz görmek

Rüyada kırık valiz görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada kırık valiz gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada kırık valiz görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada valiz yapmak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiz düzeltmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisini eve kapatacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz valiz görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada çamaşır dolu valiz görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada valiz aramak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada valizlerini kaybetmek saygı değer bir konuma çıkacağına, istediği projeleri yapamayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada elde valiz görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments