Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valiz yapmak

Rüyada valiz yapmak

Rüyada valiz yapmak çok zor günler yaşayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada valiz yapmak gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada valiz yapmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada valizle yolculuk yapmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Rüyada valiz topladığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizle yürümek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada valizini hazırlamak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada valiz dolusu para görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini valizle görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık valiz görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments