Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tepsi görmek

Rüyada kırık tepsi görmek

Rüyada kırık tepsi görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kırık tepsi gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kırık tepsi görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada tepside salça görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada çikolata tepsisi görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, işlerinin günden güne azalacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi baklava görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine inanılır.

Rüyada tepsi içinde bal görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada tepsi temizlemek sorunların üstesinden geleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tepsi içinde tatlı görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments