Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kalp görmek

Rüyada kırık kalp görmek

Rüyada kırık kalp görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kalp gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kırık kalp görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalpli çikolata yemek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalp işareti görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalp masajı yapmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, alım gücünün artmasına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalpten yaralanmak maddi kriz yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp organını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, bol nimete kavuşulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments