Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kötü sözler duyacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yakının kalp krizi geçirdiğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada annenin kalp krizi geçirdiğini görmek haneye dertlerin gireceğine , kendisinden hayır beklenemeyen dosta, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın kalp krizi geçirdiğini görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp krizi geçiren birine yardım etmek kazalardan, belalardan korunacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp krizi geçirmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments