Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam görmek

Rüyada kırık cam görmek

Rüyada kırık cam görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Rüyada kırık cam gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığı tükürmek hastalıkların kalmayacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet eder.

Rüyada cam kırığı sesi duymak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıkları topladığını görmek keyfe kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam temizlemek geçim derdinin kalmayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada cam kırıkları süpürmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada ağzından cam kırıkları çıkarmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments