Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna kırıkları görmek

Rüyada ayna kırıkları görmek

Rüyada ayna kırıkları görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayna kırıkları gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Rüyada ayna kırığı görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ayna kırıkları görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada kırık ayna almak ticarette şansının düşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işarettir.

Rüyada kırık ayna görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada kırık aynada kendini görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına tabir olunur.

Rüyada aynayı kırık görmek büyük düşüneceğine, hayallerinin söneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde ayna görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments