Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve erik görmek

Rüyada kiraz ve erik görmek

Rüyada kiraz ve erik görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ve erik gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada erik kiraz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz erik toplamak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada erik ve kiraz görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ve erik görmek maddi sorumluluklarının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz erik görmek işlerinin kapanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çaresizleşeceğine alamet eder.

Rüyada olmamış kiraz görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, elinize para geçeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada iri kiraz görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında kiraz görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments