Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve çilek görmek

Rüyada kiraz ve çilek görmek

Rüyada kiraz ve çilek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, şükrederek yaşayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Rüyada kiraz ve çilek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada kiraz ve çilek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalettir.

Rüyada çilek ve kiraz görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada çilek kiraz görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çilek ve kiraz yemek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına tabir olunur.

Rüyada çok çilek görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ çilek görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çilekli reçel yemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments