Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çilek görmek

Rüyada çok çilek görmek

Rüyada çok çilek görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, para kazanmaya başlayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok çilek gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çilekli dondurma yemek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, hayırlı haberler alınacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek kompostosu görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çilek görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yolculuğa çıkmaya tabir olunur.

Rüyada dalında çilek görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada kuru çilek görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çilek yemek toplamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada çilek bahçesinden çilek toplamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada yaban çileği yemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments