Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz koparmak

Rüyada kiraz koparmak

Rüyada kiraz koparmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz koparmak gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada sarı kiraz yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Rüyada dalında kiraz görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, yeni kararlar alınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik kiraz görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Rüyada kiraz ve muz görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalda kiraz görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hasretin biteceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kiraz vermek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada çürük kiraz yemek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kiraz ağacından düşmek sağlığının yerinde kalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments