Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kirası ödemek

Rüyada ev kirası ödemek

Rüyada ev kirası ödemek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yarınlara bakacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev kirası ödemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada ev kirası ödemek iyi şeyler yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada kira ödemek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraya ev vermek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, haneye dertlerin gireceğine , çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kiralık evde oturmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, borçlarının ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiralık ev aramak tüm dileklerinin gerçek olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş kiralık ev görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir evi kiraya vermek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada kiralık ev gezmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments