Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kira vermek

Rüyada kira vermek

Rüyada kira vermek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, evlatlarından hayır bulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kira vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Rüyada kira ödemek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada kiraciyi görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ev kiraya vermek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kiralık ev tutmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada evi kiraya vermek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, ileri gideceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak mallarının ve parasının çoğalacağına, ruhani önderlik yapacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kira almak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments