Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınalı kadın görmek

Rüyada kınalı kadın görmek

Rüyada kınalı kadın görmek işlerindeki karın artacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kınalı kadın gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada elleri kınalı kadın görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kınalı kadın görmek deneyim kazanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Rüyada evde kına gecesi görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada alnına kına yakmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine kına yakmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça kına görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada ayağı kınalı görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments