Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınada oynamak

Rüyada kınada oynamak

Rüyada kınada oynamak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kınada oynamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada kınada oynamak ekmeğine haram sürmeyeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet eder.

Rüyada kınada olduğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada kınada görmek yolculuğa çıkmaya, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada gülerek oynamak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, onlara değer vereceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada müziksiz oynamak kazancın günden güne daha da artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada kahvede okey oynamak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, tecrübe kazandıracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğününde oynamak büyüleyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinmek oynamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments