Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına kardığını görmek

Rüyada kına kardığını görmek

Rüyada kına kardığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına kardığını gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kına kardığını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada karda yürüyen asker görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kredi kartlarını kaybetmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada karda yürüdüğünü görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada karda buzda yürümek korkularından, kötü duygularından arınacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda koştuğunu görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda mahsur kalmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kredi kartıyla alışveriş yapmak hastalıktan şifa bulmaya, iyi zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments