Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda koştuğunu görmek

Rüyada karda koştuğunu görmek

Rüyada karda koştuğunu görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, maddi olanakların artacağına, ticarete atılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Rüyada karda koştuğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada kırmızı kart görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine inanılır.

Rüyada karda bisiklet görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kardan düşmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada karda yuvarlanmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda ayakkabısız yürümek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısız karda yürümek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kredi kartlarını çaldırmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda namaz kılmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments